Rosel Heim

Biologisch

Natuurlijke balans

Bescherming

Rosel Heim

Regulatieve huidverzorging, ontwikkeld door Rosel Heim, betekent dat als je de natuur begrijpt en respecteert, je met de huid kunt samenwerken en daardoor dus succes zult oogsten. De huid is een gevoelig en complex beschermend orgaan, waarvan men de functies niet verstoren mag.

Rosel Heim heeft jarenlange kennis van de natuurgeneeskunde en biochemie van de huid en ze zijn gespecialiseerd in ons immuunsysteem (onze huid werkt nauw samen met het immuunsysteem).

Huidproblemen

Steeds meer mensen hebben last van huidproblemen of allergieën. Een deel van de oorzaak is toe te schrijven aan toenemende luchtvervuiling, teveel hygiëne of slechte eet- en leefgewoontes. Maar ook bepaalde ingrediënten in cosmetica kunnen soms pas na jaren huidklachten en allergieën ontstaan.

Ik behandel je huid op een natuurlijke manier. Dat wil zeggen dat ik altijd rekening houd met de biologische processen in en op de huid. Daarom behandel ik niet alleen de symptomen, maar zet een huidverzorging in, die de natuurlijke balans van uw huid stap voor stap weer herstelt. Deze regulerende huidverzorging vertraagt het natuurlijke verouderingsproces. Uw huid wordt optimaal verzorgt en blijft langer jong.

Scholing door Rosel Heim

Regelmatig volg ik bijscholingsseminars. Tijdens deze studiedagen worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biochemie, medische wetenschap en natuurkundig wetenschappelijk onderzoek besproken en worden praktijkervaringen uitgewisseld. Zo verruim ik doorlopend mijn kennis over natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie.

Neem vrijblijvend contact op

LogoRH_Pantone 511
nl_NLDutch