Voetreflex

Reflexen

Stress vermindering

Energie balans

Voetreflexone massage

Bij deze massage gaat het om het bewerken van de plekken (reflexen) op de voet, die corresponderen met organen c.q. lichaamsdelen. Alle organen en nagenoeg alle lichaamsdelen corresponderen met een plekje op de voet (zool).

Deze massage werkt heerlijk ontspannend en is daardoor een prettige methode om stress te verminderen, de energiebalans te herstellen en daardoor ziektes te beteugelen en de gezondheid te herstellen. De behandeling, werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend, het neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige maar natuurlijke wijze het proces van genezing. Voetreflexzone massage is ook een prima therapie voor kinderen en baby’s.

De therapie wordt veelal toegepast bij buikklachten, hoofdpijn, hormonale storingen. Ook als u geen (directe) gezondheidsproblemen heeft, is het heerlijk om jezelf regelmatig te verwennen met een voetreflexzone massage waarmee spanningen en stress kunnen worden voorkomen.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de ernst en duur van de klacht, chronische klachten bijvoorbeeld zullen meer behandelingen vergen dan acute klachten

Neem vrijblijvend contact op

nl_NLDutch