Over mij

Over mij

Angela Demmer

In 2000 ben ik gestart met een praktijk voor natuurgeneeswijzen en werk graag vanuit het holistisch beeld, o.a. met shiatsu-therapie, voetreflexologie, dorn, orthomoleculaire therapie.
Hierbij werd steeds duidelijker dat stress en onze voeding een hele belangrijke rol spelen in onze gezondheid. In 2009 ben ik met Metabolic Balance gaan werken ( persoonlijk voedingsprogramma gebaseerd op persoonlijke bloedwaarden en klachten).

Daarnaast heb ik met veel belangstelling seminars gevolgd in Duitsland van prof. Kremer, hormoonfactortrainer van Ralpf Moorman, Weston Price-lezingen en intolerantieseminar in Duitsland van Ralph Abels. De intolerantietest is de laatste jaren ook een belangrijke rol gaan spelen in het voedingsadvies.

Inmiddels heb ik via mijn praktijk talloze mensen kunnen helpen, zowel mannen als vrouwen hebben na jaren hun energie terug en raken overtollige kilo’s kwijt.
Het is mooi om te ontdekken dat mensen zich zoveel beter kunnen gaan voelen door voeding en leefstijlveranderingen. Mijn passie is dan ook via een natuurlijke weg zo goed mogelijk in balans komen en blijven.

Graag ontmoet ik u in mijn praktijk!

0
Werkervaring
0
Diploma's
0
Afgeronde cursussen
0
Vergoedingen zorgverzekeraars

Ik voelde me te zwaar en ik had te veel lucht in mijn buik dit zijn de klachten waarmee ik naar Vivatherapie ging. Vivatherapie sprak me vooral aan omdat een diagnose wordt gesteld aan de hand van bloedonderzoek. Ik begon met de voedsel intolerantie test. Het bleek dat erbij mij geen sprake was van voedsel intolerantie. We kwamen wel tot de conclusie dat ik minder koolhydraten en suiker moest eten en meer water moest drinken. Ik kreeg een voeding advies en supplementen voorgeschreven. Ik viel af en kwam met mijn BMI weer in de 25 en ik voelde me fitter, dit dankzij de begeleiding van Angela. Behalve de Vivatherapie gebruikte Angela ook andere methodes/therapieën om me te helpen mijn doel te bereiken.

Randall

Super! Ik ben 25 kg afgevallen en ik voel me geweldig. Slaap en energie zijn echt verbeterd. Ik voel dat het heel goed voor mijn lichaam is die voedingsmiddelen te eten die uitgetest zijn. Natuurlijk had ik discipline nodig maar ik had ook een fantastische bergeleider: bedankt Angela! Je bent een echte vakvrouw met goede kennis over dit dieet. Je geeft prima ondersteuning en je staat achter dat wat je adviseert!

Andrea

Vorig jaar ben ik begonnen met Metabolic Balance op aanraden van een Duitse vriendin van mij.
Ik ben bij Angela terecht gekomen en heb hier het M.B. Plan gevolgd.
Vanaf het eerste moment heb ik mij thuis gevoeld bij haar, ze geeft gerichte informatie en past veel aan, aan de omstandigheden.

Het resultaat is dat ik 27 kg ben verloren en nu in fase 4 mijn gewicht wil behouden zoals het nu is. Dit is niet altijd even gemakkelijk, daarom heb ik ervoor gekozen om toch nog af en toe contact te houden met Angela.

Het geeft mij houvast en is een stok achter de deur,uitendelijk zal ik het helemaal zelf doen, maar voorlopig blijf ik nog gemiddeld 3 keer per jaar contact houden.

Bedankt voor je inzet en goede adviezen!

Marian