Over mij

Over mij

Angela Demmer

Mijn naam is Angela Demmer; vitaliteitscoach, hormoontherapeut, medisch shiatsutherapeut, darmtherapeut, natuurgeneeskundige.

Na mijn hbo-opleiding Klinisch Chemisch Analist werd mijn interesse in het menselijk lichaam steeds groter, waardoor ik verschillen opleidingen ben gaan volgen; onder andere Medisch Shiatsutherapie, Voetreflexologie, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Therapie, Hormoonfactortrainer en Darmtherapie.

Ik ontdekte dat je vooral met de juiste voeding hormonen weer in balans kunt krijgen. Een juiste hormoonbalans zorgt ervoor dat je je goed voelt, beter in je vel en energiek. Verandering in voedingspatronen, waarbij je geen belastende voedingsmiddelen eet, maar de juiste voeding voor jou lichaam maakt niet alleen je buik blij, maar ook jezelf. Dit laat je gezond voelen en weer stralen.

Inmiddels heb ik via mijn praktijk talloze mensen kunnen helpen, zowel mannen als vrouwen hebben na jaren hun energie terug en raken overtollige kilo’s kwijt. Het is mooi om te ontdekken dat mensen zich zoveel beter kunnen gaan voelen door voeding en leefstijlveranderingen. Mijn passie is dan ook via een natuurlijke weg zo goed mogelijk in balans komen en blijven. We kunnen zoveel gezonder en energieker zijn dan we vaak denken. Graag help ik jou om weer beter in balans te komen.

Wat je moet doen en hoe, daar help ik je graag bij, zodat jij ervoor kiest je weer goed te voelen.

0
Werkervaring
0
Diploma's
0
Afgeronde cursussen
0
Vergoedingen zorgverzekeraars

Ik voelde me te zwaar en ik had te veel lucht in mijn buik dit zijn de klachten waarmee ik naar Vivatherapie ging. Vivatherapie sprak me vooral aan omdat een diagnose wordt gesteld aan de hand van bloedonderzoek. Ik begon met de voedsel intolerantie test. Het bleek dat erbij mij geen sprake was van voedsel intolerantie. We kwamen wel tot de conclusie dat ik minder koolhydraten en suiker moest eten en meer water moest drinken. Ik kreeg een voeding advies en supplementen voorgeschreven. Ik viel af en kwam met mijn BMI weer in de 25 en ik voelde me fitter, dit dankzij de begeleiding van Angela. Behalve de Vivatherapie gebruikte Angela ook andere methodes/therapieën om me te helpen mijn doel te bereiken.

Randall

Super! Ik ben 25 kg afgevallen en ik voel me geweldig. Slaap en energie zijn echt verbeterd. Ik voel dat het heel goed voor mijn lichaam is die voedingsmiddelen te eten die uitgetest zijn. Natuurlijk had ik discipline nodig maar ik had ook een fantastische bergeleider: bedankt Angela! Je bent een echte vakvrouw met goede kennis over dit dieet. Je geeft prima ondersteuning en je staat achter dat wat je adviseert!

Andrea

Vorig jaar ben ik begonnen met Metabolic Balance op aanraden van een Duitse vriendin van mij.
Ik ben bij Angela terecht gekomen en heb hier het M.B. Plan gevolgd.
Vanaf het eerste moment heb ik mij thuis gevoeld bij haar, ze geeft gerichte informatie en past veel aan, aan de omstandigheden.

Het resultaat is dat ik 27 kg ben verloren en nu in fase 4 mijn gewicht wil behouden zoals het nu is. Dit is niet altijd even gemakkelijk, daarom heb ik ervoor gekozen om toch nog af en toe contact te houden met Angela.

Het geeft mij houvast en is een stok achter de deur,uitendelijk zal ik het helemaal zelf doen, maar voorlopig blijf ik nog gemiddeld 3 keer per jaar contact houden.

Bedankt voor je inzet en goede adviezen!

Marian
nl_NLDutch
nl_NLDutch